Facebook påminde mig imorse om att jag för 6 år sedan satt på RAX tillsammans med min kära Ninni. På den tiden hade man lite annorlunda bekymmer än nu. Som vilken outfit man skulle välja till nästa fest eller hur man skulle hitta tid för tentläsning mellan alla festligheter. 

Livet ändras får man väl konstatera. Nu ska jag svepa i mig ännu en kaffekopp och försöka få några av dagens måsten gjorda samtidigt som jag håller koll på att småttingarna inte river huset eller varandra under tiden.

På tal om måsten, dit hör minsann tvätten. Tvättmaskinen gör inget annat än snurrar här i huset. Eller så står den med gapet full av tvätt som glömts och blir tvungen att snabbsnurra lite till för att få bort surheten som uppstod. Ibland kommer tvätten sig ur gapet men lämnar i en sur hög istället eftersom något annat dök upp. 

Allt för ofta lyckas jag också krydda vardagen med lite extra måsten då jag i brådskan yrar runt och försöker få saker gjorda i rask takt. Klassikern är kärl som går i kras och diverse pölar som ska torkas upp. Stolen som skymtar här ovan hade en brun fläck på sig. Lyckligtvis var det den trevligare sortens brunfläck denna gång.