Kan inte ens beskriva hur glad jag blev då jag hittade detta kort i postlådan. Jag har inte precis varit på topp den senaste tiden. Därför hade Malin och Rebecka tillsammans med John sett till att allt jag drömt och fantiserat om mest de senaste 3 åren uppfylldes under ett dygn.

Vi började med behandlingar på Wasa wellness, sedan slappade vi på hotell Astor för att sedan åka iväg på trerätters middag till Bank – food & wine. Där satt vi länge och väl, vi både skrattade och grät. Då vi skulle tillbaka till hotellet fick vi oss en ofrivillig joggingtur i regnet. Det blev ännu mera prat, mycket mera skratt och en ansiktsmask innan vi slutligen kröp ner i de gudomligt sköna sängarna. Jag minns inte när jag sovit så gott senast. Det måste nog vara över tre år sedan. Jag vaknade en gång under natten och tänkte kika vad klockan var, men somnade om innan jag hann göra det.

Morgonen därpå väntade hotellfrukost och shopping. Jag uppmuntrades att shoppa åt mig själv istället för åt barnen som det annars ofta blir. I slutet av shoppingrundan tyckte Malin att jag varit så duktig på det att jag tilläts en runda på barnsidan också.

Det blev inte många bilder tagna eftersom vi bestämt oss för att vara i nuet och slappna av på riktigt. Därför var telefonerna varken med på spa eller restaurang. Otroligt skönt! Det är nog ett stort stressmoment att ständigt vara uppkopplad och anträffbar.

…och tack även till dig John, du är fantastisk!