Gokväll! Jag förstår att ni sitter och väntar på att få höra hur det gick med min glamspringtur. Det ska jag berätta för er, den blev inte av. Mest för att jag inte hunnit. Den sista lugna tiden innan läggdags blev istället en färd till ABC för att köpa välling.

Dessutom hittar jag inte glambrillorna, börjar misstänka att de lämnade i butiken. Hade ganska fullt sjå med Kira under brilleprovningen, så bara för att jag bestämde mig för hjärtebrillorna betyder det inte att dom lades i köpkorgen, nejdå, de kan lika gärna ha lagts tillbaka på sin plats i andra tankar. Fenomenet känns väldigt likt då jag sitter och väntar på en leverans till posten som jag aldrig beställde. Eller söker vissa plagg i garderoben som jag aldrig ens köpte. Ungefär som fönstershoppingen som Tim sysslar med här nedanför.

Vi har haft en riktigt fin helg med massor av skoj tillsammans med familjen, men även mängder och åter mängder av småbarnskaos. Höjden av kaos nådde vi ikväll då vi alla var trötta och skulle äta middag. John nös nästan oavbrutet pga sin pollenallergi, brände sig på ugnen och av någon anledning kom en plafond i glas flygande rakt ner i golvet med fart – glassplitter över hela rummet! Då det skulle städas upp lyckades jag stiga på några glasskärvor. Kände mig som i en dålig komedi där jag stod mitt i galenskapen, mitt bland blod och glasskärvor. Kunde inte annat än skratta då John trött konstaterade att vi ska väl nog ännu iväg till akuten innan denhär dagen är över.

Känner att denna bild från fantastiska @mammasanningar på instagram passar in här.