Denna sommar känns verkligen lång, jag minns att jag och John sa till varandra i slutet av maj att blir det inte mer sommar än såhär så skulle det ändå kännas okej eftersom vi hunnit med så mycket som hör sommaren till redan då. Som ni alla vet blev det mer sommar än så och stranden har vi besökt flitigt, glass har vi ätit i oändliga mängder, vi har umgåtts med nära och kära, grillat och ätit massor av godsaker. Vi har till och med varit till Åminne och dansat till tonerna av Lasse Stefanz och Guns Rosor.

Vi får verkligen känna oss nöjda med denna sommar, men nu tänker jag säga det förbjudna: DET ÄR FÖR VARMT!

Det är främst barnen jag lider med. Jag är ständigt orolig över att de ska få värmeslag igen. Funderar på hur länge man kan vara ute, kan man vara ute alls och har de druckit ordentligt.. osv.

Om 11 dagar fyller livsnjutaren på bilderna ovanför 3 år. Vår fina, kloka, envisa, coola, påhittiga, snälla, känsliga, omtänksamma, roliga Tim! Tänk att vi varit föräldrar i 3 år. Det allra allra bästa jag varit med om men också så otroligt utmanande. Det mest utmanande med föräldraskapet tycker jag utan tvekan har varit sömnen. Eller snarare bristen på den. Vi har minsann inte varit bortskämda med sömn i denhär familjen de senaste 3 åren. Då Tim börjat sova kom Kira och tog över stafettpinnen. Sedan har de turats om att vakna och väcka varandra med deras vaknande. 

Men! Inatt sov Kira sin första hela natt utan att vakna en endaste gång! (Okej hon har gjort det en gång förr men då var hon bara några veckor gammal..) Hon har nu hunnit bli hela 1 år och 4 månader gammal. Nog har man ju förstått att sömnen är viktig men hur pass viktig och vad som händer utan den är inte någon trevlig lärdom. Då jag tänker tillbaka kan jag inte förstå hur vi klarat det, med det gjorde vi!

Något som hjälper enormt med det mesta är att ta saker med humor. Som till exempel då jag och Kira skulle hämta ut ett paket och Kira samtidigt passade på att doppa händerna i målarfärg.

Jag och den trevliga kvinnan i kassan fick oss ett gott skratt. Färgen fick vi som tur bort med tvål, vatten och tålamod.

Nina skickade igår en bild på sin basilika, den som Kira välte omkull för några veckor sedan. Nu blommar den som aldrig förr då Kira planterat om den. Om någon behöver hjälp i blomrabatten har jag en lösning åt er, säg bara till!