Jag hade aldrig provat torrshampoo innan jag blev mamma. Nu som tvåbarnsmor kan jag inte leva utan det! Idag sprang jag min vana trogen runt och letade allt möjligt som jag tappat bort, bland annat ett specifikt torrshampoo. Fick nöja mig med att ta något av de fyra andra jag hittade.

Märks att jag är rädd att bli utan, bäst att hamstra på sig. Torrshampoo är en stressad småbarnsmammas bästa vän, näst efter våtservetterna.

En annan hårräddning är Nina! Men igår då jag frågade henne om hon inte kunde fläta mitt hår eftersom det såg smutsigt ut svarade hon ”Men vill du int duscha istället?”  Tack för påminnelsen, hade nästan glömt att det fanns ett sådant alternativ också. Bra med ärliga vänner som säger till då gränsen är nådd. Samma härliga lattemamma frågar mig också ibland ”Hannah, har du riktit rent hår eller e de riktit smutsigt?” 

Livet vore så mycket tråkigare och allvarligare utan dig Nina, min egen Maria Montazami! Det enda som skiljer er åt är att du inte föredrar nudeläppar. Istället rädd, naken och exposed utan ditt röda smajl. Som en Hannah utan torrshampoo.