Jag är ingen morgonmänniska, ingen nattuggla heller för den delen. Dessvärre är mina barn både nattugglor och morgonmänniskor, det har satt sina spår minsann. Som min son brukar uttrycka det ”Mamma, dina ögon ha gått söndäl!” och ”Mamma, du ha blivi en konsti gumma!”

Denna konstiga gumma med söndriga ögon har ofta huvudvärk på grund av det ovanstående. Lösningen stavas TREO.

En morgon var kaffet till min stora fasa slut! Jag knäppte på vattenkokaren och tänkte att det får väl bli snabbkaffe då, men det var också slut. Nu var goda råd dyra, tänkte ringa min kära granne Linda men i samma stund fick jag syn på min goda vän TREO som också innehåller koffein. Perfekt! Kastade brustabletten i ett glas men min hjärna var ännu inställd på snabbkaffe så jag hällde i det kokade vattnet så glaset sprack. En annan morgon var jag helt i andra tankar och kastade brustabletten direkt i munnen. Prova INTE det.

En kväll gick jag runt och var irriterad över att TREO inte hjälpt, några timmar senare klarnade det varför effekten uteblivit. Där på diskbänken stod glaset med TREO fortfarande orört.

 

OBS: Detta inlägg är inte sponsrat av TREO, men hör gärna av er om ni vill sponsra med några rör!