Alla vet ju att man inte ska kläda på finkläderna före maten då man ska iväg på kalas efteråt, ändå gjorde jag det igår då vi skulle på vårt söta fadderbarn Julias dop. Tror ni inte det plötsligt kom en biff flygande i min famn genast jag tänkte tanken på varför jag satt med klänningen på redan? Jodå, och det var inte barnens fel. Dessutom var klänningen inte min, (förlåt Melinda) jag var snabbt uppe viftandes med fläckborttagningen kan ni tro!

På tal om kläder kan jag passa på att meddela att identitets/ålderskrisen jag pratade om i ett tidigare inlägg är ett minne blott! Jag insåg det igår kväll då jag satt och surfade lite på H&M appen och sedan kikade i köpkorgen.

Jag vet visst vem jag är och vilken stil jag har, precis det jag gillar: en blandning av unicorns, Hello Kitty, dödsskallar och allt som är rosa. Det är inget som ändras för att jag närmar mig 30 och är tvåbarnsmamma.