Detta inlägg har jag påbörjat ett oräkneligt antal gånger, men eftersom småbarnsföräldrar sällan får slutföra saker eller ens tänka en tanke till slut har det inte blivit till någonting alls förutom flera utkast. Hjärnan har inte riktigt samarbetat heller så jag minns inte vad jag hade tänkt skriva om från första början. Då passar det ju utmärkt att dela med mig av mina senaste hjärnpruttar istället.

I förrgår då jag gick in på skatteverkets hemsida hann jag bli riktigt förargad då man inte kunde välja svenska som språk, enda tills jag insåg att texten redan stod på svenska.

Igår satt jag för en kort stund och förundrades över hur mycket hår Kira fått innan jag märkte att det var Tim jag hade i famnen.

Idag då jag hörde Kira gråta i babylarmet stängde jag av det och gick mot verandan där hon låg i vagnen, men påväg dit hann jag glömma att jag stängt av larmet och tänkte ”Nämen oj, hon tystnade, hon somnade säkert om.” Fortsatte med tvätten men lyckligtvis avtog hjärnprutten snabbt och jag fattade situationen.

Jag vill också presentera ”Två gummor i en regnbåge” som Tim anser att motivet nedan föreställer. Älskar hur barn tänker!

Nu får jag nog lov att gå och lägga mig så hjärnan får vila lite. Hoppas bara lilla prinsessan på ärten tänker tillåta det, annars kan jag ju alltid planera hennes födelsedag istället. Om 25 dagar blir hon 1 år och här sitter jag och har inte ens kommit över tvåbarnschocken ännu. Men mer om den i ett annat inlägg.