Rubriken är kanske lite missvisande för resan men ändå inte. Jag hann faktist tappa bort mig vid ett tillfälle. Vi var i ett köpcenter och skulle gå ut igen, barnen ville åka i rulltrappan ner så John åkte med dem och jag tog med vagnen i hissen. Hann tänka på att jag säkert lyckas missorientera mig helt på denna korta sträcka, men viftade bort det lika snabbt för så illa kunde det ju ändå inte vara. Jodå! Det kunde det, där stod jag utanför köpcentret och hade tappat bort min familj.

Gick in tibaks och sökte om det fanns flera utgångar. Provade några men utan lycka. Kände desperationen stiga då jag knäppte på telefonen och den inte hade någon sändning. John hade också känt av desperationen där han joggat runt köpcentret några varv med två småbarn i famnen för att se vilken utgång jag stod vid. Då vi återförenades undrade John varför jag inte gick ut vid samma ingång som vi gick in i. En helt orelevant fråga att ställa till en människa som saknar lokalsinne.

Några andra nämnbara missöden kommer jag inte på nu förutom då jag tappade matbrickan upp och ner på Wasalines lunchbuffé. Fick börja överväga om jag skulle städa upp det eller springa efter Tim som redan var utom synhåll. Tack och lov var John och Kira redo att rycka in på Tim-jakt! På tal om Kira, hon har minsann sprungit utan dess like denna resa. Syskonvagnen har varit tom och barnen har sprungit. Tyvärr väldigt ofta åt fel håll, men känner väl att jag inte är rätt person att klaga på det.

Detta kanske lät lite kaosartat men det är så småbarnslivet är och plussar man dessutom till en yr mamma har vi minsann cirkus. Vilken tur att vi har John, lugnet i stormen.

Resan var överlag underbar! Att jag dessutom hade telefonen avstängd gjorde allt ännu bättre. Det blev lättare att slappna av och vara i stunden, något jag ofta har svårt med. Vår första resa med hela familjen blir definitivt en resa vi kommer se tillbaka på med sockervaddskänsla i bröstkorgen.

Som om det inte räckte slog vi till med en karnevaldag i Närpes också, där fortsatte vi att springa lite till.