Ikväll väntade en cool killes 4 års kalas, men innan det skulle vi hinna få Johns och Tims hår klippt, paketera in presenter, äta middag och göra oss alla kalasfina. Till vår hjälp dök våra fina vänner upp och vi fixade allt detta på en timme, tillsammans med två stycken ~2,5 åringar, en 1 åring och en liten prematurbaby – great success om ni frågar mig!

På väg ut i bilen skymtade jag den allt för bekanta synen, tvättmaskinen hade tvättat färdigt och tvätten skulle hängas upp. Tillämpade en av mina beprövade nödlösningar och kastade den på bastulavan och spred ut den lite.

I bilen kände jag mig glad och stolt över att vi var på väg och ingen grät, presenterna var inpaketerade, Tim och John var nyfriserade och vi var alla kalasfina, inte ens en endaste fläck. Märkte dock då vi var framme att jag bara hade en sko på mig, men det är en bisak.