Idag hände det igen, kände med fasa den välbekanta bränd-plast-lukten sprida sig i huset. Napparna! Jag höll ju på att koka dem.

Att förbereda och vara ute i tid har aldrig varit min starka sida, än mindre nu med två småbarn. Igår nalkades fina vännen Melindas babyshower. Hade skrivit upp på en lapp vad jag skulle ha med mig, men kände på mig att det var bäst att dubbelkolla i facebookgruppen ifall det var något jag glömt. Mycket riktigt, där ser jag en kommentar med mitt namn ovanför sig ”Jag kan fixa lekar!” Ojdå! Det blev lite Google och en snabb tur till affären då, tog med mig Tim som otåligt väntat på sitt lördagsgodis.

I affären ville Tim som vanligt titta på leksaksbilarna och efter en stunds provkörande i gången var två bilar spårlöst försvunna. Hittade dem under hyllorna men kunde inte nå dem. Satte mig ner på knäna med rumpan i luften, iklädd min vita tyllkjol. Armarna räckte inte till så jag tog en tidning som hjälpmedel och fortsatte kampen. Då hör jag en bekant röst ropa från kassakön: ”Hannah! Ska ja ta ett foto ti bloggen?”

Något sådant foto blev det inte, men jag kan bjuda på en liten glimt av babyshowern istället.

Ska också passa på att berätta en riktigt underbar sak som hände i fredags, en liten tjej kom till världen. Jag har fått en till liten människa att vara faster åt och barnen har fått en ny kusin. Vi ser alla framemot att få lära känna dig lilla vän! Bilden nedanför har jag skamlöst screenshottat från lillebrors fru Nooras instahändelser.